Fogbeültetés Szeged központjában

Fogbeültetés általában

Helyesen műgyökér-beültetésnek nevezzük, mert nem műfogat ültettünk be (implantálunk), hanem valamely állcsontba a foggyökér helyére olyan szövetbarát tartószerkezet kerül, amely úgynevezett csontintegráció révén már megbírja a felépítményt, a majdan egy második lépcsőben felépített fogkoronai részt is.

Tovább: fogbeültetés általában >>

Csontpótlás, sinuslift

Gyakori probléma a szájsebész gyakorlatában, hogy kevés csontanyagot talál az implantáció során akár az állcsont magassága, akár szélessége irányába. Legtöbbször az arcüreg alsó része az őrlőfogak fölé boltosul, s azok eltávolítása esetén csak néhány milliméternyi csont marad.

Tovább: csontpótlás, sinuslift >>

NobelGuide system

A tökéletes műtéti pontosságot biztosító NobelGuide rendszer egy CT kép alapján tervezi meg az implantátumok helyét a csontkínálatnak és a későbbi fogpótlásnak megfelelően.

Tovább: NobelGuide system >>

MDI – Mini Implantum Rendszer

Az IMTEC által gyártott mini implantátumokat a hetvenes években dr. Victor I. Sendax fejlesztette ki az Egyesült Államokban. Az IMTEC az első és egyetlen gyártó, amely minden európai és amerikai minősítéssel rendelkezik a mini implantátumok tartós alkalmazására.

Tovább: Mini Implantum Rendszer >>

fogászati árakról, és egészségkártya fizetési módokról bővebb felvilágosítást árlistánkban kaphat.