Cirkónium koronák

(Most akciós árainkkal népszerűsítjük a jelenkor legjobb technikával készülő pótlásokat. Árak…>> )

Rendelőnk a cirkóniumoxid pótlások CAD-CAM technológiával történő elkészítését preferálja, melynek lényege a következő:

A fogtechnikai laboratórium a mintakészítést lézer szkennel segítségével digitalizálja, majd speciális szoftver segítségével megtervezi a készítendő fogművet. Ezt követően modem segítségével a  frézcentrum a cirkóniumoxidot vagy formába préseli és színterezi, vagy elő-, illetve teljesen színterezett állapotban, blokkból kifrézeli a korona/híd vázat. Ez gyorsposta útján visszaérkezik a laboratóriumba, ahol a fogtechnikus kompatibilis kerámiával leplezi, az egyéni esztétikai, biomechanikai és higiénés követelményeknek megfelelően.

A cirkóniumoxid alapú koronák a modern esztétikus fogászat legújabb vívmányai.

A hagyományos fémkerámia koronák erős, de szürke ill. fémszínű váza sok problémát vetett fel. Ezek között említhetjük az egyre gyakoribb fémallergiákat, illetve a nem megfelelő esztétikai hatást. A hagyományos fémkerámia koronák fémváza ugyanis a fényt nem engedi át, ezért az így készült koronák áttetszősége a természetes fogakétól eltérő.

A fenti problémák kiküszöbölése végett fejlesztették ki a cirkónimoxid alapanyagból készíthető vázakat. A cirkónuimoxid lényegében kerámia, de annál jóval erősebb és kevésbé törékeny.

A cirkóniumoxid erősségében túlszárnyalja a fémeket. Van azonban még egy kiváló tulajdonsága is: teljesen fogszínű! Így az ilyen koronákon a fény tökéletesen áthaladhat, ezáltal gyönyörű természetes hatású és tartós fogpótlások készíthetőek

fogászati árakról, akciókról és egészségkártya fizetési módokról bővebb felvilágosítást árlistánkban kaphat.

Kapcsolódó oldalak: