Fogszabályozás

HappySmile/ Orthostyle/ Invisible line fogszabályozási rendszerekről

A láthatalan fogszabályozásról

Áttetsző sínekkel történik. Ez egy felnőtt fogszabályozási technika: a maradó fogazat kialakulása után,
körülbelül 16 éves kortól ajánlott.

A kezelés menete:

Első alkalom:
Körülbelüli árajánlat és állapot felmérés, fényképek készítése
Második alkalom:
Lenyomatok levétele, röntgenek, további fényképek készítése
Harmadik alkalom:
3D számítógépes szimuláció megtekintése, pontos kezelési terv és pontos árajánlat. Az Ön kezelési tervét neves fogszabályozó szakorvosokból, logopédusokból és az ország legkiválóbb fogszabályozásra szakosodott technikusaiból álló team állítja össze. Meg fogja tudni, hogy hány darab fogszabályozó sínre lesz szüksége. Pontosan mennyibe fog ez kerülni. Számítógépes szimuláción látni fogja a végeredményt is. Ha Ön elégedett az eredménnyel csakis akkor folytatjuk a kezeléseket. A jövőben két, esetleg négy hetente fog járni síncserére. Ha a jövőben a kezelési tervtől, valamiért el kellene térnünk, akkor az újra tervezés és a további sínek INGYENESEK (Szerencsére, eddig erre még nem került sor, mindenki elérte az ígért eredményt)!
Negyedik alkalom:
Az első sín átvétele és felhelyezése. Az első pillanatban kissé kényelmetlen, de egy két nap viselésével tökéletesen hozzá lehet szokni
Két hét otthoni időszak jön:
Ön éjjel nappal viseli ezeket a síneket, minél többször, minél hosszabban , napi minimum 20 órában. A sín nem fogja zavarni sem munkájában, sem megjelenésében. Étkezésekhez le lehet venni, illetve olyan gyakran tisztíthatja,amilyen gyakran csak jól esik.
Ötödik alkalom: Ismét személyesen találkozunk. látni fogom, hogy Ön betartotta-e az utasításokat és rendszeresen hordta e a sínt, ha igen, akkor megkaphatja az újabbat.
Ismét két hét otthoni használat, majd újabb és újabb síncserék amíg csak el nem értük a kívánt végeredményt.
Kicsi esztétikai korrekciók körülbelül 5 sín cseréből megoldhatóak, ami 10 hetet jelent. Közepes nehézségű esetekhez 10 sín, azaz 20 hét kell. Bonyolult eseteket is meg tudunk oldani, csak az növeli a sínek számát, ami így növeli a heteket és a költséget is.
Fenntartó kezelés:
Az utolsó sínt érdemes megtartani és kezdetben vele aludni, és akár évekig hetente egyszer kétszer legalább éjszakára betenni. Így biztos, hogy az elért eredményeit akár egy életen át megőrizheti. olyan ez , mint a diéta: nem csupán lefogyni kell, de meg is tartani azt a kívánt súlyt

Előnyök:

Esztétikus: a sínek átlátszóak. Ez sokkal szebb, mint a hagyományos fekete drótos fogszabályozók
Mobilis: noha a kezelés megköveteli a sínek magas óraszámban történő viselését, igény esetén mégis kivehetőek. Például étkezésekhez, fontos randikhoz.
Kényelmes: nagyon rövid megszokási idő után semmiben sem zavaró
Kontrollált: két hetente találkozik orvosával, nagy hatékonysággal követhető
Részlet fizetési lehetőség: két hetente kell fizetni az új síneket, nem pedig egy összegben több százezer forintot

Hátrányok:

páciens függő: a kezelés sikere óriási mértékben függ a páciens kooperációs képességétől. csak akkor működik,ha hordják azokat síneket
biztos előkészítést igényel: előtte meg kell csináltatni a rossz fogait. Szuvas fogakra nem rakható fel! Teljes körű fogászati rendbetétel szükséges előtte
költségigényes: Ez egy prémium szolgáltatás. Az árak magukba foglalják a jelentős laborköltségeket, géphasználatot, sínek legyártását, egy komoly team munkadíját.