Útvonal fogászatunkhoz Kecskemétről

Kecskemétről érkezik fogászatunkra?

Korszerű fogászati rendelőnkben valódi altatásos fogászati kezelést vehet igénybe. Az orvosi kezelés költségeit a MediCredit Rt. egészségügyi hitelkonstrukcióinak köszönhetően részletekben, akár önrész befizetése nélkül is törlesztheti, de elfogadunk üdülési csekket és egészségpénztári kártyáját is.

Mielőtt eljön hozzánk, részletesen tájékozódhat szolgáltatásainkról, és megismerkedhet fogorvos csapatunk tagjaival is. Ha bármilyen kérdése volna vagy időpontot szeretne egyeztetni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Az alábbi térképen láthatja, hogy juthat el hozzánk Kecskemétről autóval:

Nagyobb térképre váltás

Kecskemét városából autóval az M5 autópályán juthat el hozzánk a leggyorsabban kb. 1 óra alatt. A 166-os kijáratnál, az 55-ös főúton keresztül érkezik meg Szegedre. A Kálvária sugárúton haladjon végig a nagy körútig (Moszkvai krt.) ahol jobbra kanyarodva egy saroknyira van a Nemestakács utca. Itt jobbra fordulva néhány háznyira található a villa, amelynek udvarában ingyenes parkolás biztosított.

Távolsági közlekedéssel Kecskemétről az  InterCity vonattal juthat el a Szeged Pályaudvarra, ahol a 21-es busszal 2 megállót haladva közelítheti meg a magánklinikát.

Kapcsolódó oldalak: